Čestitka Predsjednika Opštine Herceg Novi povodom Međunarodnog dana fizioterapije

Stevan Katić, predsjednik Opštine Herceg Novi, uputio je čestitke povodom 8. septembra - Međunarodnog dana fizioterapije, Dijani Kuzmanović - Ljubisavljević, predsjednici Udruženja fizioterapeuta Crne Gore i Krstu Kovačeviću, predsjedniku Komore fizioterapeuta Crne Gore

Prenosimo sadržaj čestitke: 

"Svim fizioterapeutima Herceg Novog i Crne Gore, u svoje lično i u ime Opštine Herceg Novi, čestitam 08. septembar - Međunarodni dan fizioterapije.

Cijeneći značaj koji ova grana medicine ima za naš grad, za njegovo prepoznavanje kao centra fizikalne medicine i rehabilitacije, te brojnost fizioterapeuta koji u Herceg Novom žive i rade i njihovu ulogu u našoj zajednici, želim da, kao i do sada, svoj posao obavljate na najbolji mogući način i nastavite rad na unapređenju struke.

Svojim radom, promocijom struke, zdravih stilova života i fizičkih aktivnosti, fizioterapeuti doprinose liječenju i prevenciji raznih oboljenja, a pozitivan uticaj na ukupno zdravlje svih nas u Herceg Novom jasno je vidljiv.

S nadom da je pred vama još mnogo uspješnih dana i da ćete biti razlog mnogih osmjeha, cijenjeni fizioterapeuti - neka vam je srećan praznik." 

Komentar