Dobrodošli!


Zvanična internet prezentacija Udruženja fizioterapeuta Crne Gore. Dobrodošli!

Udruženje fizioterapeuta Crne Gore je dobrovoljna, samostalna, nezavisna, vanstranačka, neprofitna, strukovna organizacija fizioterapeuta Crne Gore. Oblast ostvarivanja ciljeva Udruženja je fizioterapeutska djelatnost u skladu sa ciljevima WCPT (Svjetske konfederacije za fizikalnu terapiju).

Područje djelovanja Udruženja je izrada i primjena planova razvoja iz oblasti primijenjene fizioterapije, fizikalne medicine i rehabilitacije, socijalne i profesionalne rehabilitacije djece i odraslih.

opširnije...

Najnovije vijesti i članci


Izvještaj sa Prve Regionalne Konferencije fizioterapeuta

Društvo Profesionalnih Fizioterapeuta Republike Makedonije je bilo domaćin Prve regionalne Konferencije fizioterapeuta. Konferencija je održana od 2-3 septembra u Hotelu Porta u Skoplju, na inicijativu Društva Profesionalnih Fizioterapeuta Makedonije i podrškom regionalnih asocijacija. Prva regionalna Konferencija fizioterapeuta je bila uspješna i produktivnog karaktera. Ona je dala odgovore za koje se nadamo da će baš takva razmjena međusobnih informacija biti od koristi svima nama u regionu.

Najava: Konferencija za javnost povodom Međunarodnog dana fizioterapije

Konferencija za javnost, na kojoj će se promovisati prvi broj časopisaFizioterapeut” i najaviti aktivnosti Udruženja fizioterapeuta Crne Gore do kraja tekuće godine, održaće se u Kongresnoj sali Instituta Igalo 07.09.2016.g u 11h, dok će izložba „Dnevnik jednog koraka“ Anke Burić biti održana u 11:30h. Centralna proslava će biti 08.09.2016.g. sa početkom u 19h u Nacionalnom restoranu Instituta Igalo.