Dobrodošli!


Zvanična internet prezentacija Udruženja fizioterapeuta Crne Gore. Dobrodošli!

Udruženje fizioterapeuta Crne Gore je dobrovoljna, samostalna, nezavisna, vanstranačka, neprofitna, strukovna organizacija fizioterapeuta Crne Gore. Oblast ostvarivanja ciljeva Udruženja je fizioterapeutska djelatnost u skladu sa ciljevima WCPT (Svjetske konfederacije za fizikalnu terapiju).

Područje djelovanja Udruženja je izrada i primjena planova razvoja iz oblasti primijenjene fizioterapije, fizikalne medicine i rehabilitacije, socijalne i profesionalne rehabilitacije djece i odraslih.

opširnije...

Najnovije vijesti i članci


Najava: Seminar - ”Medicinska akupunktura i njena uloga u liječenju bola” u nedjelju, 29.05.2016.g. u Igalu

U organizaciji Udruženja fizioterapeuta Crne Gore i podgrupe Udruženja fizioterapeuta Norveške i suorganizaciji Instituta „Dr Simo Milošević“ i Fakulteta primijenjene fizioterapije u Igalu će se održati dodatno usavršavanje fizioterapeuta putem jednodnevnog seminara sa temom: ”Medicinska akupunktura i njena uloga u liječenju bola”, u nedjelju, 29.05.2016.g. od 09h do 17h.

PVK "Jadran Carine" šampion Crne Gore za 2015/2016

Član stručnog štaba vaterpolo kluba "Jadran Carine" je fizioterapeut (specijalista primijenjene fizioterapije) Dejan Mihajlović, redovni član Udruženja fizioterapeuta Crne GoreOvim putem čestitamo stručnom štabu i igračima na osvajanju titule šampiona Crne Gore za 2015/2016.g. i želimo mnogo uspjeha u nastavku.

Početak projekta "Ispravi se i vježbaj!"

Realizacija projekta “Ispravi se i vježbaj!”, koji je podržan od strane Komisije za raspodjelu dijela prihoda od igara na sreću, uz saglasnost Ministarstva prosvjete Crne Gore, počinje 13.04.2016.g. za učenike III i IV razreda osnovne škole "Štampar Makarije" u Podgorici.