Dobrodošli!


Zvanična internet prezentacija Udruženja fizioterapeuta Crne Gore. Dobrodošli!

Udruženje fizioterapeuta Crne Gore je dobrovoljna, samostalna, nezavisna, vanstranačka, neprofitna, strukovna organizacija fizioterapeuta Crne Gore. Oblast ostvarivanja ciljeva Udruženja je fizioterapeutska djelatnost u skladu sa ciljevima WCPT (Svjetske konfederacije za fizikalnu terapiju).

Područje djelovanja Udruženja je izrada i primjena planova razvoja iz oblasti primijenjene fizioterapije, fizikalne medicine i rehabilitacije, socijalne i profesionalne rehabilitacije djece i odraslih.

opširnije...

Najnovije vijesti i članci


Najava: Edukacija "Yumeiho I i II" od 17. do 20. novembra 2016.g. u prostorijama Instituta "Dr Simo Milošević" u Igalu

U organizaciji Udruženja fizioterapeuta Crne Gore i suorganizaciji Fakulteta primijenjene fizioterapije i Instituta "Dr Simo Milošević" u Igalu će se od 17. do 20. novembra 2016.g. održati dodatno usavršavanje fizioterapeuta u tehnici "Yumeiho", u dva nivoa: početni (1) i napredni (2) koju će pohađati ukupno 10 polaznika. Prvi nivo sedam polaznika: troje iz Herceg Novog, dvoje iz Užica i po jedno iz Podgorice i Kikinde, dok će napredni nivo pohađati troje polaznika: dvoje iz Podgorice i jedno iz Herceg Novog. 

Održana Konferencija za medije povodom realizovanog projekta "Ispravi se i vježbaj - Herceg Novi" u O.Š. "Dašo Pavičić" u Herceg Novom

O pregledima odrađenim od 2. do 4. novembra u odeljenjima trećeg i petog razreda osnovne škole na Toploj govorili su svi fizioterapeuti koji su učestvovali u projektu: Ivana Radonić, Snežana Vučićević, Andrea Marković, Dragana Ćorović, Aleksandra Savić, Nataša Lučić, Danijela Katurić i Krsto Kovačević i zamjenica direktora O.Š. "Dašo Pavičić" Snežana Mirković.

Intervju za Radio Herceg Novi: NAREDNE GODINE ZAKON O REGULISANIM PROFESIJAMA

Nakon obraćanja predsjedniku Vlade Crne Gore zbog neprimjenjivanja direktive Evropske unije, kao i Ministarstvu vanjskih poslova i evropskih integracija i podpredsjedniku Vlade Crne Gore za politički sistem, unutrašnju i vanjsku politiku, prošlog mjeseca su stigle povoljne povratne informacije, rekao je za Radio i Portal Herceg Novi predsjednik Udruženja Krsto Kovačević, Magistar fizikalne terapije.